Ali Sami Yen'de hummalı çalışmalar sürüyor!

Kasımpaşa maçında zemini bozulan Galatasaray'da hummalı çalışmalar sürüyor. Stadyum ekibi gece gündüz mesai yapmaya devam ederken, Erzurumspor maçında dikkat çeken zeminin Sivasspor maçında daha düzgün bir halde olması bekleniyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; ligde hesapta olmayan Ankaragücü mağlubiyetiyle şoka uğrayan Galatasaray, hafta sonu evinde oynayacağı Sivasspor karşısında yara sarmak istiyor. Aslantepe'de de bakım çalışmaları devam ediyor. Kasımpaşa maçında yağan yoğun kar yağışı nedeniyle ciddi sorun yaşayan stadın zeminine 350 kilo tohum ekilmiş ve hafta sonu Erzurumspor maçında zemin sınıfta kalmıştı. Yumuşayan saha hafta başında tekrar kurutuldu ve Aslantepe'de temizlik işlemleri başladı. Stat yetkilileri, pazar günkü Sivasspor maçına kadar zemini düzeltmeye çalışıyor. Karşılaşmanın ardından yoğun bir şekilde başlayan bakım çalışmalarının yanı sıra Galatasaray yönetimi ayrıca başka stadyumlara da başvurmuş ancak olumsuz dönüş almıştı. 

Galatasaray Sivasspor maçı öncesi zeminin eski haline getirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0