Taylan'ın oynamama nedeni sakatlık!

Galatasaray'da sezonun yükselen yıldızı Taylan Antalyalı son haftalarda formaya hasret kaldı. Genç yıldızın kesik yemesinin sebebi her ne kadar "taktik" olarak yorumlansa da, sezon içerisindeki yüksek tempodan dolayı sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da sezonun en flaş ismi olan Taylan Antalyalı son haftalarda formayı unuttu. Taylan Antalyalı, Süper Lig’deki son 4 maçta sadece 28 dakika süre aldı. Taylan Antalyalı’nın son haftalarda neden yedek kaldığı ortaya çıktı. Bu sezon sürekli ilk 11’de forma giyen ve buna bağlı olarak ligin ilk yarısında kasık ağrılarından şikayetçi olan Taylan’da ayrıca pubis başlangıcı tespit edildi. Yoğun maç trafiğinin yol açtığı kasık ağrısı ve pubis başlangıcı şikayetleri oldu. Ancak Taylan’ın şikayetleri ligin ilk yarısındaki yoğunluğa bağlı yorgunluklardı. Yıldız futbolcunun bütün şikayetlerinin sık oynadığı döneme rastladığı, son haftalarda ise bu tarz problemlerinin olmadığı belirlendi. 

Fenerbahçe derbisinden sonra ligde bir daha ilk 11 yüzü görmeyen 26 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında son kez 11’de saha çıkmış ve kötü performansı yüzünden kenara alınmıştı. Kamuoyunun uzun süredir A Milli Takım’a alınmasını beklediği Taylan’ın son dönemde Gedson Fernandes ve Etebo'nun ilk 11'de oynaması nedeniyle kulübeye çekilmesinin nedeni uzun süredir merak ediliyordu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0