Patrick van Aanholt imza aşamasında!

Sezon sonunda sol bek rotasyonunda değişikliğe gitmeye hazırlanan Galatasaray'da listenin ilk sırasında yer alan Patrick van Aanholt ile görüşmeler imza aşamasında.. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı oyuncunun menajeriyle görüşmelerini tamamlayan Galatasaray yönetimi, ön anlaşmayı tamamlayarak sezon sonu için şimdiden elini çabuk tutmak istiyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Crystal Palace'ın tecrübeli sol beki Patrick van Aanholt ile anlaşma sağlamaya çok yakın.. Leipzig'den kiralanan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Marcelo Saracchi ile yola devam etmeme kararı alan teknik direktör Fatih Terim'in listesi doğrultusunda çalışmalarını yapan yöneticiler, Hollandalı sol bekin menajeriyle görüşmelerini tamamladı. Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace forması giyen Hollandalı sol beke 1 milyon 750 bin Euro yıllık ücret üzerinden 3 yıllık sözleşme teklif edilirken, Patrick van Aanholt 'ın da kariyerinde yeni bir sayfa açmak istemesi bu transferde büyük bir etken olarak görünüyor. 

Ryan Babel de milli takımından takım arkadaşı Patrick van Aanholt'u Galatasaray'a davet edip, sosyal medya hesabından 'Come to Galatasaray' yorumunu yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0