Radamel Falcao'yu hırs bastı!

Galatasaray'da sakatlıktan etkili bir şekilde dönen ve bu nedenle çift forvetle sisteme geçişi mecbur eden Radamel Falcao performansıyla formayı bırakmaya pek niyeti yok. Camiada her ne kadar tek forvet olarak Mostafa Mohamed'in oynaması beklense de, Kolombiyalı yıldız oyuncu antrenman performansıyla teknik direktör Fatih Terim'i oldukça zorluyor! 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da 4-4-2 sisteminin beklenilen verimi getirmemesi üzerine milli aranın ardından teknik direktör Fatih Terim yeniden 4-3-3'e dönmeyi planlıyor. Herkes bu sistemde en uçta Radamel Falcao'nun değil Mısırlı genç golcü Mostafa Mohammed'in oynaması gerektiği yönünde fikir bildiriyor. Kolombiyalı yıldız için bu durum tabir-i caizse ekstra motivasyon kaynağı olmuş durumda.. Rizespor maçının ardından oyunculara verilen 4 günlük iznini Dubai'de geçirdikten sonra Florya'ya dönen 34 yaşındaki yıldız oyuncu antrenmanlarda oldukça hırslı bir görüntü çiziyor. 

Uzun süren sakatlığının ardından döndüğü Erzurumspor ve Sivasspor maçlarında ağları havalandırarak etkili bir dönüş gerçekleştiren El Tigre'nin formayı bırakmaya niyeti pek yok. Teknik direktör Fatih Terim milli ara sonrasında oynanacak Hatay deplasmanında kime şans vereceği konusunda oldukça zorlanacak gibi görünüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0