Sami Whitcomb resmen Galatasaray'da!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde ve Euroleague Women'da yoluna devam eden Galatasaray kadın basketbol takımı, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Angel McCoughtry'nin yerini doldurdu. Sarayın Sultanları sezonun kalan bölümü için Amerikalı şutör guard Samantha Withcomb ile sözleşme imzaladı. 

Sezon başında çapraz bağlarından sakatlanan Bria Hartley yerine Courtney Williams ile sözleşme imzalayan Galatasaray, yıldız oyuncunun sezon ortasında ayrılığının ardından Amerikalı tecrübeli oyuncu Angel McCoughtry ile sözleşme imzalamıştı. Ancak yıldız oyuncu milli aranın ardından sakatlığı sebebiyle takımdan ayrılmak istediğini bildirmiş ve ülkesi Amerika'ya dönmüştü. Aradan geçen sürenin ardından sözleşmesi feshedilen tecrübeli oyuncunun yerine, bir başka tecrübeli şutör guard Sami Whitcomb ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. 

1988, California'ya bağlı olan Ventura şehrinde doğan Samantha Allison Whitcomb basketbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. WBA'de daha önce eattle Storm formasıyla iki şampiyonluk yaşayan Whitcomb, aynı zamanda kadınlar basketbolunun en büyük organizasyonunda halen "ilk yarıda en fazla üçlük (6) isabetli bulma" rekoruna sahip.. Amerikan vatandaşlığının yanı sıra Avustralya vatandaşlığı da bulunan tecrübeli oyuncu burada da 2 lig şampiyonluğu yaşadı ve 3 kez finallerin en değerli oyuncusu seçildi. 

WNBA oynayan oyuncularda görüldüğü üzere "sezon öncesi" dönemini genel itibariyle Avustralya'da geçiren Whitcomb, kariyerinde daha önce Avrupa'da çeşitli takımlarda forma giydi. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Bench Arkası'nın yeni bölümünde Galatasaray'da beklenen ayrılık ve Sami Whitcomb transferi masaya yatırılmıştı.. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz!


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0