Emre Akbaba'ya yeni sözleşme yolda!

Sezon sonunda kontratı bitecek Emre Akbaba attığı iki kritik golle küllerinden doğdu. Trabzonspor'a 90+6'da gol atıp 1 puanı getiren tecrübeli orta saha, Konyaspor filelerini 87'de sarsarak 3 puanı kazandırdı. Kritik anlarda attığı gollerle Galatasaray'ı şampiyonluk yarışında tutan Emre Akbaba ödülünü almaya hazırlanıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; fiziksel olarak güçlenmeye ve eski fit görüntüsüne kavuşmaya başlayan Emre Akbaba, Trabzon ve Konyaspor'a aynı yerden aynı kaleye gol atarak takipçiliğini konuşturdu. Konyaspor maçı sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in, ''Talihsiz iki ayak kırığı sakatlığı geçirdi. Oradan dönmek kolay değil. Kazanmamız lazım. Gol bölgelerinde olan, gole yakın olan, gol kovalayan bir oyuncu'' dediği Emre Akbaba'nın takımda kalması yönünde karar verdiği öğrenildi. 

2018 yılında 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklenen performansın uzağında kalan Emre'nin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyordu. Uzun bir süredir yönetimle görüşen 28 yaşındaki futbolcu 1 milyon 750 bin Euro'luk yıllık ücretinde büyük indirim yapmayı kabul ettiği öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun yıllık 7.5 milyon TL civarında bir miktarı kabul ettiği kaydedildi. Sürenin ise 2+1 yıllık olması bekleniyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0