Fatih Terim'den basketbol takımına destek!


Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 27. hafta mücadelesinde Galatasaray evinde Afyon Belediyespor'u ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Ekrem Memnun'un öğrencileri sahadan 110-70'lik farklı galibiyetle ayrılırken, ligde kalma konusunda önemli bir adım attı. Mücadeleyi 30 sayı ile tamamlayan Jordan Crawford'un yanı sıra 27 sayı kaydeden Pierre Jackson galibiyette başrol oynadı.

Galatasaray'da az sayıda taraftar da tribünde yerini alarak takımı desteklerken İmparator Fatih Terim de basketbol takımını desteklemek için Sinan Erdem Spor Salonu'nda yerini aldı. Fatih Terim'in yanı sıra futbol takımının medya sorumlusu Eray Sözen ve yöneticiler Yusuf Günay ile Oytun Özer de tribünde yerini aldı. 

Maç sonunda tribündeki az sayıda Galatasaray taraftarı, "İmparator Fatih Terim" tezahüratlarıyla Fatih Terim'e destek oldu. 

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0