Kaan Ayhan için görüşmeler başlıyor!

Yeni sezonda savunma hattında takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alan milli oyuncu Kaan Ayhan için İtalyan ekibi Sassuolo ile satın alma opsiyonu içeren bir kiralama formülü adına görüşmelere başladığı aktarıldı.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray, yeni sezonda savunma hattına Kaan Ayhan takviyesini yapmak istiyor. Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alan milli oyuncu için İtalyan ekibi Sassuolo ile görüşmelerin başladığı belirtiliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in özellikle kadrosunda görmek istediği Kaan Ayhan için Galatasaray, Sassuolo'ya satın alma opsiyonu içeren bir kiralama teklifi sundu. Galatasaray, talebini iletmiş olsa da Sassuolo'da Kaan Ayhan'ın geleceği adına henüz karar verilmiş değil. Bunun yeni sezondaki teknik direktörün kim olacağına bağlı olduğu aktarılmakta.. 

Sezon başında 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında Fortuna Düsseldorf'tan Sassuolo'ya transfer olan milli oyuncumuz, bu sezon İtalya Serie A'da 17 maçta görev yaptı.

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0