Kenan Karaman sezon sonunda boşa çıkıyor!

Galatasaray'da
sezon başında gündeme gelen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kenan Karaman için flaş bir iddia ortaya atıldı. Düsseldorf ile yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmayan milli takım oyuncusu için teknik direktör Fatih Terim'in de oldukça istekli olduğu biliniyor. 

Alman basınında yer alan habere göre, milli futbolcu Kenan Karaman ile Fortuna Düsseldorf'un yolları sezon sonunda ayrılıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan  27 yaşındaki golcü futbolcunun Alman ekibiyle yeni sözleşme imzalamayacağı iddia edildi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan golcü futbolcu, Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe 'nin gündeminde yer alıyor. Milli oyuncunun menajeri geçtiğimiz sezon Galatasaray ile bir kaç kez görüşmüş ve hatta Ali Sami Yen Stadı'ndan da paylaşımlarda bulunmuştu. Transfer için bazı girişimler olsa da, sonuçlanamamıştı.. Ayrıca, Düsseldorf'un Kenan'ın yerine Darmstadt'ta forma giyen bir başka gurbetçi futbolcu Serdar Dursun'u transfer edeceği belirtildi.

2018 yılında Hannover'den Fortuna Düsseldorf'a transfer olan Kenan Karaman, bu sezon Bundesliga 2'de çıktığı 24 maçta 7 kez rakip ağları sarsmayı başardı. Euro 2021 kadrosunda da yer alması beklenen Kenan son olarak milli takım kampında koronavirüse yakalanmıştı. 

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0