Galatasaray, Buffon ile ilgileniyor iddiası!


Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için transfer çalışmaları başlarken İtalyan medyasından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalyanlar, Juventus'un efsane ismi Gianluigi Buffon'un gidebileceği 5 takım arasında Galatasaray'ı da gösterdi.

Tuttosport, Juventus'un 43 yaşındaki efsane kalecisi Gianluigi Buffon'un transfer olabileceği 5 takım arasında Galatasaray'ı da gösterdi. Sarı-Kırmızılı ekibin, başarılı eldiven Fernando Muslera ile geçtiğimiz ay 2024 yılına kadar sözleşmesi uzatması, Buffon'un transfer ihtimalini oldukça azaltıyor. Haberde Galatasaray'ın yanı sıra Olympiakos, Eintracht Frankfurt, Sporting Lizbon ve Dinamo Kiev de İtalyan efsanenin gidebileceği takımlar arasında gösterildi.

Kariyeri başarılarla dolu olan ve tarihin en önemli kalecilerinden olan Gianluigi Buffon, 1978 doğumlu ve aktif en yaşlı futbolcular arasında. Son 2 sezonda İtalyan devi Juventus'ta yedek kalan ve nadiren forma giyen Buffon'un, kariyerinin son zamanlarında yedek kalmak istemeyeceği öngörülüyor. Haberde, 19 Mayıs'ta oynanacak olan Juventus-Atalanta kupa finalinin, efsane eldivenin Juventus kariyerinin büyük ihtimalle son maçı olacağı vurgulandı.

FCN Maraton'un yeni bölümünde Real Madrid önderliğinde 12 takımın kurmak istediği Avrupa Süper Ligi konuşuldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0