Fatih Terim gelecek sezon için kolları sıvadı!


Galatasaray'da İmparator Fatih Terim gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya başladı. Fatih Terim takımdaki kiralık isimlerin gelecek sezon da takımda kalmasını isterken 4 transfer için de çalışmalara hız verildi. 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Fatih Terim her ne kadar sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olsa da gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı. Yaz kampı yapabilecekleri tesisleri inceleyen tecrübeli teknik adam diğer yandan kadro planlamasını yapıyor.

KİRALIKLAR VE 4 TRANSFER ARAŞTIRMASI

Öncelikle Gedson Fernandes’in kiralık sözleşmesinin 1 yıl uzatılması için yönetime rapor veren Fatih Terim, yine kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed’in bonservislerinin hemen alınmasını istedi. Tecrübeli teknik adam ayrıca sol bek, sağ bek, orta saha ve forvet mevkilerine yapılacak transferler için de çalışmalarını sürdürüyor.

FCN Maraton'un yeni bölümünde Real Madrid önderliğinde 12 takımın kurmak istediği Avrupa Süper Ligi konuşuldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0