Galatasaray'dan sürpriz Onyekuru kararı!

henry onyekuru

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları şimdiden başlarken sürpriz bir karar alındı. Sarı-kırmızılılarda Henry Oynekuru'nun satın alma opsiyonun kullanılmayacağı ve bu parayla Gedson Fernandes ile Halil Dervişoğlu'nun alınacağı iddia edildi. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da performansı yeterli görülmeyen Henry Onyekuru ile yola devam etmeyi düşünmediği öğrenildi. Bu kararın perde arkasında Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes'in son haftalardaki formu yatıyor. Onyekuru'ya ödenmesi gereken 4.3 milyon Euro satın alma opsiyonu, Halil ve Gedson'a ayrıldı.

BRENTFORD İLE PAZARLIK

21 yaşındaki Halil'in bonservisini almayı isteyen Galatasaray, 5 milyon Euro talep eden Brentford'u indirime zorlayacak. 500 bin Euro'ya gelen Gedson ise bu kez daha yüksek kiralama bedeliyle bir yıl daha kadroda tutulmaya çalışılacak. 

FCN Maraton'un yeni bölümünde Real Madrid önderliğinde 12 takımın kurmak istediği Avrupa Süper Ligi konuşuldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0