Galatasaray, Ezgjan Alioski ile anlaştı iddiası!

Ezgjan Alioski

Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları şimdiden başladı. Marcelo Saracchi'nin kiralık sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle sol beke takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın Ezgjan Alioski ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. 

Galatasaray'da geçen sezonun devre arasında Leipzig'den 1.5 yıllığına kiralanan Marcelo Saracchi'nin sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Alman ekibiyle yapılan bonservis pazarlıklarında bir sonuca ulaşamayan ve istenen 5 milyon Euro'ya çıkmayan Cimbom transfer arayışına girmişti. İngiliz ekibi Leeds United'la kontrat yenilemeyen Ezgjan Alioski aylar önce gündeme gelirken, Footbal Insider adlı internet sitesi de flaş bir iddia ortaya attı.

Haberde,Galatasaray'ın Ezgjan Alioski Mart ayında prensipte imzaların atıldığı öne sürüldü. Makedon sol bekin önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyeceği belirtildi. Bilindiği üzere tecrübeli oyuncunun ismi ülkemizden Trabzonspor'la da anılıyordu.

Öte yandan sarı kırmızılıların Patrick van Aanholt ile de ilgilendiği belirtiliyor. Yeni sezonda sol beke en az 1 takviye yapacak olan Galatasaray transfer için son kararını verecek.

EZGJAN ALIOSKI KİMDİR?

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Ezgjan Alioski, kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Ezgjan Alioski, 12 Şubat 1992 tarihinde Kuzey Makedonya'nın güneyinde yer alan bir şehir olan Pirlepe'de doğdu. Alioski futbola İsviçre'de başladı. Young Boys alt yapısında yetişen ve buradan FC Schaffhausen'e kiralanan sol bek oyuncusu ilk transferini de bu kulübe yaptı. Lugano'da da kiralık forma giydikten sonra bonservisi alındı. 2017-2018 sezonunda ise 2,5 milyon euro ile ilk büyük transferini gerçekleştirerek Leeds United'a imza attı.

Ülkesi Kuzey Makedonya ile 11 Ekim 2013 yılında ilk kez maça çıkan Alioski, Kuzey Makedonya A Milli Takımı'nın formasını 41 kez giydi ve 7 gole imza attı.

29 yaşındaki Ezgjan Alioski, Leeds United'da çıktığı 166 karşılaşmada 22 gol atarken 17 de asist yapma başarısı gösterdi.

FCN Maraton'un yeni bölümünde Real Madrid önderliğinde 12 takımın kurmak istediği Avrupa Süper Ligi konuşuldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0