Galatasaray, Evander Ferreira'yı istiyor!

evander ferreira

Ofansif bir orta saha oyuncusu arayan Galatasaray'da rota daha önce de istenen Evander Ferreira'ya dönmüş durumda. Sarı-kırmızılılar Danimarka'nın Midtjylland takımında forma giyen 21 yaşındaki Brezilyalı Evander'i yeni sezonda takıma katmak istiyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Sezon başında UEFA anlaşması nedeniyle alamadığı Brezilyalı 10 numarayı bu kez bitirmek istiyor. Yönetimin Midtjylland kulübüne istek mektubu göndererek Evander Ferreira için resmi temas sağladı. Şok bir kararla Younes Belhanda'nın sözleşmesini fesheden Galatasaray'da yeni sezon için gözler 10 numara transferine çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim ve scout ekibi bu konuda çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürürken, listenin ilk sırasındaki isim belli oldu.

Cimbom'un hedefi, Danimarka ekibi Midtjylland'ta forma giyen Evander Ferreira. Sezon başında da scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen Brezilyalı yıldızın transferi gerçekleşmemişti.

Transferin önünde engel oluşturan UEFA anlaşmasının sezon sonu bitecek olmasını fırsat bilen Galatasaray, 22 yaşındaki futbolcu için yeniden harekete geçti. Yönetim resmi teması da sağladı.

Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Midtjylland'a istek mektubu gönderdi. Yönetim bu sezon 29 maçta 3 gol atıp 3 asist yapan Evander için 6 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. 

EVANDER FERREIRA KİMDİR?

Galatasaray'ın istediği Evander kimdir? Tam adı Evander da Silva Ferreira olan başarılı oyuncu 10 numara pozisyonda görev alıyor. Brezilyalı yıldız Danimarka ekibi FC Midtjylland forması giyiyor. Evander bu sezon 29 resmi maçta forma giydi. 

Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'da düşüşün sebepleri konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0