Galatasaray'da kaptanlardan takıma uyarı!

Milli ara öncesinde evinde Çaykur Rizespor'a kaybeden ve ardından da milli aranın ardından Hatay deplasmanından da sezonun en farklı mağlubiyetini alan Galatasaray'da keyifler bir hayli bozuk.. Hatay dönüşünde Florya'da antrenmana çıkan takımda, kaptan Fernando Muslera ve Arda Turan soyunma odasında arkadaşlarıyla toplantı yaptı. 

Üst üste gelen iki yenilgi sonrası şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Sarı-Kırmızılılar'da dün yapılan idman sırasında hem teknik heyetin hem oyuncuların moralinin bir hayli bozuk olduğu bildirildi.. Hafta içini BAY geçecek olan ve hafta sonunda Karagümrük'le karşılaşacak Galatasaray'da takım kaptanları Fernando Muslera ve Arda Turan'ın, takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptıkları öğrenildi. Herkesin şapkasını önüne koyması gerektiğini belirten ikilinin, "Biz Galatasaray'ız. Böyle oynamaya asla hakkımız yok. Maçı kaybetsek bile, savaşarak kaybetmeliyiz. Artık başka bir kayıp yaşama lüksümüz yok. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Sahada her zamankinden çok daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandıkları belirtildi.

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0