Saracchi için Leipzig'den flaş teklif!

Galatasaray'da
sezon sonunda kiralama sözleşmesi sona erecek olan Marcelo Saracchi için flaş bir iddia gündeme geldi. Yeni sezon planlarında yer almayan Uruguaylı oyuncunun kiralık sözleşmesini uzatmayı teklif eden Bundesliga ekibi hem bonservis bedelini belirledi hem de Galatasaray'ın yeni sezon için fikrini sordu! 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde Galatasaray kadrosuna katılan Marcelo Saracchi ile ilgili Alman ekibi Leipzig'den sarı-kırmızılı ekibe flaş bir teklif geldi. Alman ekibi gelecek sezon kadroda düşünmediği Uruguaylı sol bek için Galatasaray'a "Zorunlu satın alma bedeli ile 1 yıl daha sizde kalsın" teklifi yaptı. Ancak Terim bir türlü istediği verimi alamadığı Saracchi'nin kalmasına çok sıcak bakmadığı ifade edildi. 

Galatasaray'ın sol bek için Leeds United ile sözleşmesinin sonuna gelen Alioski ile anlaştığı ifade ediliyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0