Adnan Polat'tan adaylık açıklaması!

Galatasaray'da sezon sonunda gerçekleşecek seçim öncesinde dedikodu kazanı kaynarken, zaman zaman ismi başkan adaylığıyla geçen Adnan Polat konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Mart ayında kaleme aldığımız özel haberimizi doğrulayan Polat, iş hayatı nedeniyle aday olmayı düşünmediğini belirtirken Sabah gazetesinden Levent Tüzemen'e seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kendi döneminde yaşanan idari ibrasızlık sonrasında kulübün yara aldığını ve genleri ile oynandığını belirten Polat, "Galatasaray beni ibra etmeyerek büyük zarar gördü. Benden sonra Galatasaray başkanlık makamı ağırlığını kaybetti. Herkes herkese ağır ifadelerle konuşuyor. Eskiden bu tür eleştirileri aklı selim insanlar yapar, birkaç kişi dile getirirdi. Şimdi ağzına gelen herkes her lafı söylüyor." ifadelerini kullandı.

Adnan Polat açıklamalarına "İbrasızlık konusunda bana iade-i itibar yapılması dile getiriliyor. Bu sadece benim için değil tüm arkadaşlarım için geçerli. Binin üzerinde Galatasaraylı bu ibrasızlıktan sonra kendilerini geri çekti ve küstü. Galatasaray bu olayların ardından diğer camialar karşısında gücünü kaybetti. Camianın ciddi bir barışa ihtiyacı var. Herkesi kucaklayacak bir ortam oluşmalı. Benim ibrasızlık konusunda kırgınlığım var ama sonuçta Yargıtay'daki davayı kazandım ve bu davada 46 hakimin tamamı idari ibrasızlığı reddetti." sözleriyle devam ederken; son dönemde basında yer alan "başkan adaylığıyla" ilgili olarak da  "Yoğun işlerimden dolayı Galatasaray'a başkan adayı değilim. Bir Galatasaray Başkanı'nın 24 saat kulübe vakit ayırması gerekir. İş hayatım ve projelerimin yoğunluğu başkanlığa vakit ayırmak için yeterli değil." ifadelerini kullanarak böyle bir düşüncesinin olmadığını açıkladı. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0