Emre Akbaba gözüne 10 numarayı kestirdi!

Galatasaray'da sezonun en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Emre Akbaba son haftalarda attığı gollerle dikkat çekerken, teknik direktör Fatih Terim milli yıldızın sözleşmesinin uzatılmasını istedi. Garanti ücretinde ciddi bir indirim yapacak olan Akbaba hem saha içerisindeki rolü olarak hem de forma numarası konusunda 10 numarayı gözüne kestirmiş durumda! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Gençlerbirliği maçında attığı golle Galatasaray kariyerindeki en gollü lig dönemini geçiren Emre Akbaba yerini de sağlama aldı. Ligde 5. golünü kaydeden ve performansıyla alkış toplayan 28 yaşındaki oyuncuyu ilk 11'de kullanmaya devam edecek olan Fatih Terim, Halil Dervişoğlu ile kurduğu uyumu da sürdürmesini istiyor. Sarı-kırmızılı kulüp de 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Belhanda'dan boşalan 10 numaranın sahibi olacak Akbaba'ya yeni transfer gözüyle bakılıyor. İki ağır sakatlık yaşayan Emre, fiziksel olarak sonunda istenilen seviyeye geldi ve Alanyaspor'daki performansını göstermeye başladı.

SAKATLIKLAR BELİNİ BÜKTÜ
Galatasaray'da ilk sezonu olan 2018-19'da ayak tarak kemiği kırılan ve 18 maç kaçıran Emre Akbaba, yine aynı sezonda kaval kemiğindeki kırık nedeniyle de 20 karşılaşmada oynayamadı. Bu sezon ise uyluk gerilmesi sorunundan dolayı 8 maçta forma giyemedi. Sarı-kırmızılı kulübe 2018'de 4 milyon euro'ya dahil olan 28 yaşındaki futbolcu sezon başına 1 milyon 750 bin euro'dan 3 yıllık kontrat yapmıştı. Emre'nin takımda kalma adına büyük indirim yapmayı kabul ettiği öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun yıllık 7.5 milyon TL civarında bir miktara 2+1 yıllık imza atması bekleniyor

Emre Akbaba, Galatasaray kariyerinde toplamda 67 maça çıkarken 14 gol atıp 8 asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0