Florya'da tam kapanma!

Şampiyonun belli olmasına üç hafta kala, Galatasaray-Beşiktaş derbisi ligin şampiyonunu büyük ölçüde tayin edecek. Sarı kırmızılılar, liderin altı puan gerisinde olmasına rağmen umudunu son düdüğe kadar sürdürmek için bütün maçlarını kazanmayı hedefliyor. Bu kritik mücadeleyi kazanmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim özel tedbirler almaya hazırlanıyor. 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaş derbisini sezonun maçı olarak gören Fatih Terim takımı kampa almaya hazırlanıyor. Oyuncularına dinlenmeleri ve kafalarını toparlamaları için bir gün izin veren tecrübeli teknik adam bugün yapılacak antrenmanla beraber haftayı nasıl geçireceklerini takımına anlatacak. Beşiktaş analizini tamamlayan Terim, rakibin hem takım olarak hem de bireysel eşleşmelerdeki isimlerinin eksi ve artı yönlerini öğrencilerine ezberletecek.

Tecrübeli hoca, her oyuncunun kendisini oynayacakmış gibi hazır tutmalarını isteyecek. Florya'da derbiye kadar başka herhangi bir konu gündemde olmayacak. Sadece maça konsantre olunacak ve galibiyet dışındaki ihtimaller konuşulmayacak. Ayrıca idmanlardan sonra önemli haller dışında dışarıda vakit geçirilmemesi konusunda ikazda bulunulacak. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0