Aytaç Kara imzayı bekliyor!

Haziran ayında seçim sürecine girecek olan Galatasaray'da mevcut yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferin yanı sıra dış transferde de hareketli günler geçiren Sarı-Kırmızılı yöneticiler son olarak Aytaç Kara transferi bitmek üzere.. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi seçimlere kadar transfer çalışmalarını sürdürmeye kararlı görünüyor.. Daha önce Göztepe'yle sözleşmesi sona eren Alpaslan Öztürk ile her konuda anlaşma sağlayan yönetim, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Aytaç Kara'yla da imza aşamasında.. İsmi uzun zamandır Galatasaray ile anılan tecrübeli orta saha oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme ve yıllık ücret konusunda anlaşma sağlandı. Gündemdeki her iki oyuncu da özellikle Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in listesinde önemli yer tutuyordu. Her ne kadar mevcut başkan Mustafa Cengiz, göreve devam etmesi halinde Terim'le yola devam edilmeyeceğini açıklasa da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın girişimleriyle, tecrübeli hocanın transferdeki listesi yerine getirilmeye çalışılıyor.

İKİSİ DE BEDAVAYA GELİYOR
Alpaslan Öztürk
ve Aytaç Kara'nın kulübe herhangi bir bonservis bedeli olmayacak. Sarı-Kırmızılılar'ın önceliği de hem yurt içi hem de yurt dışında sözleşmesi biten bonservissiz oyuncular olacak. Kulüp içinde yaşanan krizin sahaya yansımaması için transferde oldukça hassas hareket ediliyor.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Kasımpaşa forması altında ligde 26 maçta görev yaptı ve 4 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0