Onyekuru hakkında karar verildi!

Galatasaray'da iç transfer çalışmaları sürmeye devam ederken, yönetim diğer taraftan da kiralık olarak forma giyen oyuncuların opsiyonlarıyla ilgili çalışıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in sezon içerisinde sunduğu rapor doğrultusunda hareket eden Mustafa Cengiz yönetiminin Henry Onyekuru hakkında verdiği karar da belli oldu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın 11 Haziran'a kadar 4 milyon 350 bin Euro'luk satın alma opsiyonunu elinde tuttuğu Onyekuru konusunda geri adım attığı öğrenildi. Bu sezonla beraber 3 kez kiralanan Nijeryalı futbolcunun transferine, teknik direktör Fatih Terim'in sunduğu son listede yer vermediği gelen haberler arasında..

Ocak ayında yeniden Galatasaray forması giymeye başlayan Henry Onyekuru zaman zaman sakatlıklar sebebiyle formasından uzak kalmış olsa da, ligin ikinci yarısında 14 maçta 5 gol - 4 asistlik performansla takımına katkı sağladı. 

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0