Martin Linnes için ayrılık açıklaması!

Galatasaray'da camia gözünü seçimlere çevirmişken, futbol takımında bir çok ismin sözleşmesinin sona erecek olması da dikkat çekiyor. Son dönemde kadrodaki yerini kaybeden Martin Linnes de bu isimlerden birisi olarak göze çarpıyor. Henüz yeni sözleşme imzalanmayan Norveçli oyuncu hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Habertürk'te yer alan habere göre; 31 Mayıs tarihi itibariyle Galatasaray’daki sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu hakkında menajerinden haber geldi. Menajer Jim Solbakken, futbolcusuyla ilgili yaptığı açıklamada “Galatasaray yönetimi Linnes ile yeni sözleşme yapmayı düşünmediğini bana iletti. Linnes ile Türkiye'den 2 kulüp ilgileniyor. Norveç'ten de teklifler var.” ifadesini kullandı.

2015-16’dan bu yana sarı-kırmızılı formayı giyen 29 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezon 22 Süper Lig maçında oynayarak 1 asist yaptı. Sarı-kırmızılılarda geride kalan sezon bekleneni veremeyen isimlerden biri de Martin Linnes’ti. Önceki yıllarda savunmanın hem sağında hem de solunda joker görevi üstlenen Norveçli futbolcu şans bulduğu maçlarda vasatı aşamazken, DeAndre Yedlin’in gelmesinden sonra formasını da kaptırdı. Martin Linnes aynı zamanda Norveç milli takımının da oyuncu havuzunda yer alıyor.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0