Babel'e milli takım motivasyonu!

Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği performansla alkış alan ve Beşiktaş derbisinde de gol perdesini açan Ryan Babel göz doldurmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu performansıyla sadece Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'i değil, milli takım teknik heyetini de memnun etmiş görünüyor. Euro 2021 öncesi kadrosu hakkında açıklamalarda bulunan Frank de Boer, yıldız oyuncunun turnuvadaki kadroda olacağını açıkladı.

ESPN'e açıklamalarda bulunan Hollanda milli takım teknik direktörü de Boer, kendisine kadro seçimiyle ilgili olarak gelen eleştirileri önemsemediğini belirterek; "Milli Takım seçtiğimiz her oyuncunun sahada katkı verip veremeyeceğine bakarız. Ryan Babel, Beşiktaş'a karşı harika bir futbol sergiledi, takımı kazandı ve o da gol attı. EURO 2020'de bana 'büyük turnuva'nın ne anlama geldiğini bilen oyuncular da lazım. Kötü bir sonuçtan sonra takımı tutacak, hayal kırıklığına uğramış oyuncuları şevklendirecek ve kulaklarına moral verici sözler söyleyebilecek oyuncular da olmalı. Babel de böyle biri.." sözlerini kullandı.

Galatasaray'da bu sezon çıktığı 30 maçta 5 gol - 5 asistlik performans sergileyen Ryan Babel, milli takımıyla da bugüne kadar 69 maçta 10 gol - 9 asistlik performans sergiledi. Hollanda milli takımı Euro 2020'in grup aşamasında Avusturya - Makedonya ve Ukrayna ile karşılaşacak.

FCN Blog Youtube kanalına konuk olan Burak Elmas röportajının yazılı halini ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0