Ezgjan Alioski imzayı bekliyor!

Galatasaray'da bir taraftan seçim krizi, diğer taraftan da şampiyonluk yarışı söz konusu olurken yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları da sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, Leeds United forması giyen Makedon oyuncu Ezgjan Alioski ile her konuda anlaşma sağladı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli isimle 3 yıllık sözleşme imzalanacak! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni sezon sol beki büyük ölçüde belli oldu. Gelecek sezon Saracchi ve Emre Taşdemir'i kadroda düşünmeyen Galatasaray yeni sol bekini Premier Lig'den buldu. Mevcut yönetim Leeds United ile sözleşmesi sona erecek Ezgjan Alioski ile her konuda anlaşmaya vardı. Galatasaray'da mevcut başkan Mustafa Cengiz seçimde aday olmayacağını açıklamıştı ancak mevcut yönetim yeni sezonu düşünerek bonservisi elinde olan bazı oyuncular için girişimde bulunmuştu. Aytaç Kara ve Alioski bunlardan ikisi.. İki oyuncuyla prensipte anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılı kulüpte yeni seçilecek yönetim bu iki oyuncu için son kararı verecek.

Kuzey Makedonya milli takımının da formasını giyen ve bu sezon Leeds United ile sözleşmesi sona erecek 29 yaşındaki sol bek Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak. 3 yıllık sözleşme imzalanması beklenen oyuncuya yıllık 1.8-2 milyon Euro civarı maaş ödenmesi bekleniyor. Son 4 sezondur Leeds United forması giyen Makedon futbolcu kariyerinde 267 maça çıktı ve 44 gol atmayı başardı.

FCN Blog Youtube kanalına konuk olan Burak Elmas röportajının yazılı halini ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0