Başkan adayları resmen belli oldu!

Galatasaray'da
gündemin ilk sırasında yer alan Haziran ayındaki seçimler için başkan adayları resmen belli oldu. 12-19 Haziran'da yapılacak seçimler için listelerini Divan Kurulu'na teslim eden başkan adaylarının listeleri de netlik kazanırken, son günlerde ismi sıkça geçen Yiğit Şardan da adaylığını açıkladı. Toplamda 6 adayın yarışacağı seçimde mevcut yönetimden Abdurrahim Albayrak ve Dorukhan Acar yer alacak. 

Mayıs ayındaki seçimlerde ilk adaylardan Burak Elmas listesinde sadece bir ismi değiştirirken, Murat Tacir'in yerine teknik direktör Fatih Terim'in de avukatlığını yapan Rezan Epözdemir'i listesine eklemesi dikkat çekti. Bir diğer başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu da ilk listesinde sadece bir değişiklik yaptı. 



Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0