Belhanda dönmek için haber bekliyor!

Galatasaray'da sezon içerisinde yönetimi eleştirdiği gerekçesiyle sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda bireysel çalışmalarına devam ederken, Faslı yıldız için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İstanbul'dan ayrılmayan yıldız oyuncunun seçim sonucuna göre teknik direktör Fatih Terim ile görüşmeden herhangi bir takıma imza atmayacağı ve Galatasaray'a dönmek istediği iddia edildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Younes Belhanda ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmi Trabzonspor ve eski kulübü Montpellier ile anılan Belhanda'nın tekrar Galatasaray'a dönmesi gündemde. Kendisine ulaşan teklifleri şimdilik bekleten Fas'lı futbolcu 19 Haziran'da yapılacak seçimlerden sonra Fatih Terim'den gelecek haberi bekliyor.. Trabzonspor ve Montpellier'den ciddi teklifler alan Belhanda ve ailesi İstanbul'da kalmak istiyor. Belhanda yeni sezon hazırlıklarını da Galatasaray eski atletik performans uzmanı Vural Durmuş'la birlikte İstanbul'da sürdürüyor.

1.5 MİLYON EURO'YA RAZI
Galatasaray'da yıllık 3 milyon 350 bin Euro garanti ücret alan Belhanda Sarı-Kırmızılı takımla bu ücretin yarısına imza atmaya razı olduğunu menajeri aracılığıyla iletti. Bu arada 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi feshedilmesine rağmen tekrar geri dönme ihtimaline karşı kulübü mahkemeye vermediği de gelen haberler arasında.. Belhanda ile ilgili transfer kararını 18 Haziran'dan sonra gelecek yönetim verecek. Ancak Terim'in Belhanda'nın geri dönüşüne sıcak baktığı belirtiliyor.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0