Yunan basınından flaş iddia!

Seçim hazırlıklarının son sürat devam ettiği Galatasaray'da mevcut yönetim bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde daha önce görüşmeler yapan yöneticilerin, dış transferde de teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket ettiği biliniyor. Tüm bu bilgilerin ışığında Yunan basınından flaş bir iddia geldi: Olympiakos'un yıldız ismi Kostas Fortounis! 

Yunanistan basınından Sportime'ın haberine göre Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Fortounis için Galatasaray, çok daha etkin konumunda.. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın transfer adına etkin olduğu belirtilse de ibrenin Galatasaray'a döndüğü aktarılıyor. Olympiacos'a henüz bir resmi teklif iletilmemiş olsa da yakın süre içerisinde bu teklifin yapılacağı belirtiliyor.  Olympiacos, yıldız oyuncusu için 10 milyon Euro düzeyinde bir bonservis bekliyor. Transferi zora düşürecek bu miktara ilişkin çözüm arayışları varken Olympiacos'un daha düşük tekliflere sıcak bakmadığı aktarılıyor. Pire temsilcisinin son dönemde Sofiane Feghouli'ye olan ilgisi göz önüne bulundurulduğunda Galatasaray cephesinin bonservis için Cezayirli oyuncunun takası ve üzerine bir miktar para vermesi söz konusu olabilir! 

Bu sezon Olympiacos formasıyla toplam 46 maça çıkan Fortounis; 9 gol, 13 asistlik katkı sağladı. 28 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar 54 kez formasını giydiği Yunanistan Milli Takımı'nın formasıyla da 9 gol kaydetti. 

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0