Halil Dervişoğlu'nun babası Galatasaray'ı istiyor!

Galatasaray'ın devre arasında Brentford'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu gösterdiği performansla dikkat çekerken, genç oyuncu Avrupa Şampiyonası öncesinde de milli takıma davet edildi. 21 yaşındaki futbolcunun transferi bu performansı sonrası oldukça zora girdi ancak oyuncusunun menajerliğini yapan babası Muzaffer Dervişoğlu oğlunun kariyerinin Galatasaray'da devam etmesini istiyor.

Fanatik gazetesinde Yakup Çınar'ın özel haberinde yer alan bilgilere göre; Galatasaray'da gündem seçim olsa da bir taraftan transferle ilgili sıcak gelişmeler de yaşanıyor. Devre arasında Brendford'tan kiralanan Halil Dervişoğlu gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 6 aylık performansıyla piyasa değerini ikiye katlayan 21 yaşındaki golcünün transferi zora girse de oyuncunun menajerliğini yapan babası Muzaffer Dervişoğlu, Halil'in Galatasaray'da kariyerine devam etmesini istiyor. Yeni seçilecek Galatasaray yönetiminin Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Halil'i kiralık satınalma opsiyonuyla kadroya katmaya çalışacak..

YENİDEN DOĞDU
Sezonun ilk yarısında Hollanda ekibi Twente'de kiralık olarak forma giyen ve beklentileri karşılayamayan Halil Dervişoğlu 233 dakika forma giymiş gol asist performansı ortaya koyamamıştı. Devre arasında Galatasaray tarafından yarım sezonluğuna kiralanan ve sözleşmesinde opsiyon bulunmayan Halil Dervişoğlu görev yaptığı 12 maçta 583 dakika şans bularak 3 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0