Şampiyonlar Ligi elemelerinde Mohamed yok!

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Villareal, tarihinin en büyük başarısına imza atarken Galatasaray'ı da tabir-i caizse kaosun içine sürekledi. İspanyol ekibinin yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olması nedeniyle Galatasaray turnuvaya katılmak için 3 ön eleme oynayacak. Seçim, yönetim, teknik adam gibi bir çok krizle boğuşan Sarı-Kırmızılılara bir darbe de Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'den geldi. 

Geçen yıl yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle tıpkı Avrupa Şampiyonası gibi bu seneye ertelenen Olimpiyat Oyunları'nın başlangıcı 23 Temmuz'da gerçekleşecek. Tokyo'daki olimpiyatlarda mücadele edecek olan Mısır milli takımı 23 yaş kontenjanından Mostafa Mohamed'i de kadroya davet etti. Olimpiyatlarda C Grubu'nda yer alan Mısır grup aşamasında İspanya, Arjantin ve Avusturya ile karşılaşacak.

Yeni sezonun ilk resmi maçına 20/21 Temmuz tarihlerinde UEFA Şampiyonlar Ligi 2. öneleme turunda çıkacak olan Galatasaray, olimpiyat oyunlarında olacak olması nedeniyle Mostafa Mohamed'den bu turda yararlanamayacak. Galatasaray bir sonraki tura kalmayı başarabilirse ilk maçına 4/5 Ağustos tarihlerinde çıkacak. Mısır milli takımı turnuvadan grup aşamasında elenirse Mohamed en erken bu tarihlerde takıma katılabilecek. Ancak grup aşamasını geçmesi halinde Mısırlı golcünün 3. öneleme turunda da takımdan uzak kalması muhtemel olacak.. 

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0