Falcao'yla ayrılık zamanı..

2 sezon önce Galatasaray'a transfer olan ancak sakatlıklar nedeniyle beklentilerin çok uzağında kalan Radamel Falcao için yeni sezonda ayrılık zamanı.. Takımdaki maaş bütçesinde ciddi bir kesintiye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da takımın en yüksek ücret alan ismi olan Kolombiyalı için görüşmeler başladı. 

İspanyolların dünyaca ünlü AS Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, büyük umutlarla gelen ancak sakatlıklar nedeniyle bir türlü beklentiyi karşılayamayan Radamel Falcao için "veda" planını harekete geçirdi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Kolombiyalı oyuncu ve menajeriyle görüşerek bu yaz yolları ayırmaya karar verdiklerini bildirdi. Galatasaray'ın herhangi bir bonservis talebinin olmadığı ve deneyimli futbolcunun ayrılığı için belli fedakarlıklar yapmaya da hazır olduğu kaydedildi.

33 yaşındaki Kolombiyalı yıldız oyuncu primler ve başarı bonusları haricinde yıllık net olarak 4.5 milyon Euro maaş alıyor. Falcao takımın en yüksek ücreti alan ismi olmasının yanı sıra koronavirüs salgını nedeniyle yönetimin teklif ettiği %15'lik maaş kesintisini tereddütsüz olarak kabul etmişti. Transfer olduğu günden bu yana çeşitli sakatlıklar nedeniyle 52 resmi karşılaşmada görev yapamayan Radamel Falcao, görev yaptığı 40 maçta 20 gol - 3 asistlik performans sergiledi. 

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0