Galatasaray, Alpaslan Öztürk ile anlaştı!


Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada bitiren Galatasaray gelecek sezonun çalışmalarına başlarken ilk transferinde de sona geldi. Cimbom, Göztepe ile sözleşmesi sona eren ve İzmir ekibine veda eden Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna katıyor. Galatasaray'ın tecrübeli oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağladığı ifade edildi. 

Galatasaray'da seçim sebebiyle belirsizlik hakim olsa da transferde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılar ilk transferinde de sona geldi. Galatasaray, Göztepe'den ayrılan Alpaslan Öztürk ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Cimbom 27 yaşındaki oyuncu ile 2021-22 yılı için 5.5 milyon TL, 2022-23 sezonu için 6.5 milyon TL ve 2023-24 sezonu için de 7.5 milyon TL karşılığında anlaştı. Galatasaray, 31 Mayıs sonrası Alpaslan ile resmi sözleşme imzalayacak. 


Bu sezon gösterdiği performansla kariyerinde ilk kez milli takıma seçilme başarısı gösteren Alpaslan Öztürk, Göztepe formasıyla 21 maçta görev alırken 3 kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0