Galatasaray, Gizem Yavuz'u kadrosuna kattı!

gizem yavuz

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon final oynayan Galatasaray, gelecek yıl için transfer çalışmalarında sona geldi ve oyun kurucu pozisyonu Gizem Yavuz ile güçlendirdi. Galatasaray, Gizem Yavuz ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Gelecek sezon EuroLeague Women'da mücadele edecek olan Galatasaray, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon Çankaya Üniversitesi forması giyen milli oyun kurucu Gizem Yavuz'u kadrosuna kattı. Cimbom tecrübeli oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

GİZEM YAVUZ KİMDİR?

Peki Galatasaray'ın yeni transferi Gizem Yavuz kimdir? Geride bıraktığımız sezonu Çankaya Üniversitesi’nde geçiren milli oyun kurucu, profesyonel kariyerine İstanbul Üniversitesi’nde başladı ve Kayseri Basketbol, TED Ankara Kolejliler, Antakya, Orduspor, Canik Belediye, İzmit Belediyespor  takımlarının formalarını giydi. Gizem Yavuz, Çankaya Üniversitesi’ndeki son sezonunda 10.94 sayı ve 4.27 asist ortalamalarıyla boy gösterdi.  

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0