Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'den flaş karar!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve hafta sonu da Beşiktaş ile tabir-i caizse sezonun kader maçına çıkacak olan Galatasaray'da bir taraftan da sezon sonunda yapılacak seçim gündemdeki yerini koruyor. Burak Elmas, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun adaylığını açıklamasının ardından Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, basın toplantısı düzenleyecek. 

Galatasaray Kulübü, başkan Mustafa Cengiz'in perşembe günü gündemle ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Başkanımız Mustafa Cengiz, 6 Mayıs Perşembe günü saat 14.30'da Türk Telekom Stadyumu'nda gündeme dair açıklamalarda bulunmak üzere basın toplantısı düzenleyecektir." ifadeleri kullanıldı.

Mustafa Cengiz'in seçimlerde aday olup - olmayacağına yönelik açıklamalar yapması bekleniyor. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0