Gedson ve Halil'den yeni sezon için Fatih Terim şartı!

Galatasaray'da yönetimin seçimi ertelemesi nedeniyle futbol takımının yeni sezon planlamasında tam bir kaos yaşanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in sezon içerisinde hazırladığı rapora göre hareket etmeye çalışan yönetim, özellikle Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu'nu yeniden takıma kazandırmanın peşinde.. Ancak oyuncular da, tıpkı camianın yarısı gibi Fatih Terim'in devam edip etmeyeceğini soruyor! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da mevcut yönetim, her ne kadar seçim süreci başlamış olsa da teknik direktör Fatih Terim'in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sözleşmesi biten oyuncular, kontratında son senesine girenler, kiralık opsiyonlu isimler ve geri dönecek oyuncular.. Tabir-i caizse tam bir kaos hakim olurken, iki ismin durumu dikkat çekici bir noktaya geldi. Ara transfer döneminde takıma katılan ve gösterdikleri performansla şampiyonluk yarışında boy gösterilmesinde önemli bir rol oynayan Gedson Fernandes - Halil Dervişoğlu ikilisi için yönetim harekete geçti. Ancak oyuncular teknik direktör Fatih Terim'in durumuna göre hareket etme kararı aldı..

Benfica sportif direktörü Rui Costa ile özel ilişkilerini kullanarak Portekizli genç yıldızı Ocak ayında takıma kazandıran Fatih Terim, seçimlerden çıkacak sonuca göre hareket edeceğini resmen açıkladı. Deneyimli teknik adam bugünlerde ailesiyle birlikte Bodrum'da tatil yaparken, Galatasaray'da mevcut yöneticiler de Gedson Fernandes için bir kez daha harekete geçti. Ancak genç yıldız her ne kadar takımda kalmak istese de, Fatih Terim'in takımda kalması halinde yeniden Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Olası bir teknik adam değişikliği Gedson'un rotasını başka bir yere kaydırabilir.

Gedson'daki durumun bir benzeri de Halil Dervişoğlu cephesinde yaşanıyor. Ara transfer döneminde Brentford takımından satın alma opsiyonu olmadan kiralanan Halil, gösterdiği performansla dikkat çekti. 21 yaşındaki hücum oyuncusunun potansiyelinin yüksek olması yöneticilerin elini çabuk tutmasına neden olurken, genç oyuncu Radamel Falcao ve Mostafa Mohamed gibi isimler olmasına rağmen kendisini ilk 11'de oynatan Fatih Terim'in kalması halinde kararını Galatasaray'dan yana verecek. 

FCN Blog Youtube kanalına konuk olan Metin Öztürk röportajının yazılı halini ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz!


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0