Abdurrahim Albayrak'tan sürpriz hamle!

Galatasaray'da camianın merakla beklediği seçim sürecinde kazan kaynamaya devam ediyor. Daha önce dört ismin başkan adaylığını resmen açıkladığı seçim takvimi yeniden başlarken, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'tan sürpriz bir hamle geldi. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da seçim süreci yaklaştıkça başkan adayları belli olmaya başladı. Daha önce yönetim tarafından Mayıs ayında yapılacağı açıklanan seçimlerde Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Işın Çelebi başkanlığa adaylığını resmen koyarken, Haziran ayına ertelenen seçimler sonrasında listelerin değişmesi bekleniyor. Dört adayın yanı sıra Galatasaray'da sürpriz bir gelişme daha yaşandı. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın uzun bir süredir görüşmelerde bulunduğu ve başkanlığa adaylığını koyacağı iddia edildi. Albayrak'ın kısa bir süre içerisinde listesini tamamlayarak resmi açıklama yapacağı belirtildi. 

Galatasaray'da olağan seçimli genel kurul 12-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

FCN Blog Youtube kanalına konuk olan Metin Öztürk röportajının yazılı halini ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz!


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0