Jorge Mendes'ten Galatasaray'a Falcao için Diego Costa teklifi!

radamel falcao - diego costa

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ederken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk transferlerini bitiren Cimbom'da Radamel Falcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Jorge Mendes'in Galatasaray'a Falcao konusunda sürpriz bir teklifte bulunduğu ve Diego Costa'yı da önerdiği iddia ediliyor.

Galatasaray'da geçen 2 sezonda sakatlıklar sebebiyle beklentilerin altında kalan Radamel Falcao ile bu yıl yolların ayrılması gündemde. Spor Gecesi Digital'den Haluk Yürekli'nin haberine göre; Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncusunu MLS ekiplerinden Nashville'e götürebileceğini kulübe iletti. Jorge Mendes bunun karşılığında Galatasaray'a daha uygun bir ücrete Diego Costa'yı getirebileceğini bildirdi. Bu teklif üzerine yönetimin düşünmek için süre istediği belirtildi. 

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0