UEFA Avrupa Ligi finali Galatasaray'ın kaderini belirleyecek!

galatasaray şampiyonlar ligi

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı kazanmıştı. Cimbom'un Devler Ligi'ne kaçıncı ön eleme turundan başlayacağı ise bu akşam belli oluyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal-Manchester United finalinin sonucu Galatasaray'ın kaderini belli edecek. 

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak olan Villarreal-Manchester United finali Galatasaray'ı yakından ilgilendiriyor. Final karşılaşmasından alınacak skora göre Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kaçıncı ön eleme turundan katılacağı belli olacak. Final karşılaşmasını Villarreal kazanırsa Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne  2. ön eleme turundan katılacak ve grup aşamasına kalmak için 3 ön eleme turu oynamak zorunda kalacak. Manchester United'ın kazanması halinde ise Cimbom, 3. ön eleme turundan başlayacak ve gruplar için 2 ön eleme turu oynayacak.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri de belli oldu. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan başlarsa muhtemel rakipleri Celtic,  PSV Eindhoven ve Sparta Prag olacak. UEFA Avrupa Ligi'ni Manchester United kazanır ve Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılırsa muhtemel rakipler Shaktar Donetks, Spartak Moskova, Benfica, Monaco, Genk ve bir önceki turu geçmesi halinde Celtic olacak. 

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0