Fatih Terim ekibini değiştirecek!

Galatasaray'da geleceği büyük bir soru işareti olan ve seçimin sonucuna göre hareket edecek olan teknik direktör Fatih Terim uzun süredir birlikte hareket ettiği ekibi için radikal bir karar aldı. Deneyimli teknik adam yeni sezonda göreve devam etmesi halinde Albert Riera dışında yardımcı kadrosunu değiştireceği öğrenildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; başkanlık seçiminin ardından göreve devam edecek gibi çalışmalarını yürüten Fatih Terim'in ekibinin dağılması bekleniyor. Uzun yıllardır yardımcılıklarını yapan Levent Şahin ile Ümit Davala'nın artık bireysel olarak bir takım devralmak ve 1. adam olmak istedikleri öğrenildi. Önceki sezon futbol kariyerini noktalayan Selçuk İnan'ın da yeni sezonda TFF 1.Lig takımlarından Adanaspor'un başına geçmesi gündemde.. Böylece deneyimli çalıştırıcı, göreve devam etmesi durumunda kendisine yeni bir ekip kuracak. Eski ekipten yalnızca Albert Riera ve kaleci antrenörü Fadıl Koşutan görevine devam edecek. Amerikalı performans antrenörü Scott Piri'nin de yeni sezonda teknik ekipte olması bekleniyor. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0