Luyindama'nın sözleşmesi uzatılıyor!

Haziran ayında başkanlık seçimlerinin gerçekleştirileceği Galatasaray'da yönetim aynı zamanda iç transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Her ne kadar takımın teknik direktörü henüz resmi olarak belli olmasa da, sezon içerisinde Fatih Terim'in düzenlediği rapora göre hareket ediliyor. Yönetimi gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Christian Luyindama için kararını verdi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da iç transferde Christian Luyindama ile imzaların atılacağı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, geçtiğimiz sezon bonservisine 8 milyon Euro yatırım yaptığı Kongolu stoperin, tıpkı partneri Marcao gibi 1 yıl sonra bitecek sözleşmesini 2024'e kadar uzatacak. Yaşadığı ağır sakatlık sonrasında sahalara dönen Luyindama'nın bu sezonki performansından memnun kalmayan idareciler, "Seneye serbest kalacak. Bu şartlarda istediğimiz rakamlara satamayız. Sözleşmesini uzatmalıyız." diyerek stratejik bir karar aldı. 1 milyon 50 bin Euro ücreti 1.3 milyon Euro seviyesine çekilecek Luyindama'yı uzun vadede satmayı planlayan Galatasaray'ın, Alpaslan Öztürk transferini de bu yüzden gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 

Luyindama bu sezon ligde 24 maça çıkarken 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0