Yiğit Şardan adaylığa hazırlanıyor!

Galatasaray'da camianın merakla beklediği seçimlerde her geçen gün yeni bir isim ortaya çıkarken, 12-19 Haziran'da gerçekleşecek seçimler için Divan Kurulu'na son başvuru tarihi 28 Mayıs.. Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ve Işın Çelebi'nin daha önce resmen açıkladığı başkan adaylığına camianın yakından tanıdığı bir isim hazırlanıyor: Yiğit Şardan!

CNN Türk'te yer alan habere göre; Galatasaray camiasının etkili isimlerinden Yiğit Şardan, sarı-kırmızılı kulüpte başkan adaylığını koymaya hazırlanıyor. Camiadan son dönemde yükselen yoğun talebi karşılıksız bırakmayan Yiğit Şardan, son dönemde ikinci başkan Abdürrahim Albayrak ile de bir görüşme yaptı. Albayrak'ı da listesine almayı planlayan Yiğit Şardan'ın resmi olarak kısa süre içerisinde başvurusunu yapması bekleniyor.

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde başkan Mustafa Cengiz bir basın toplantısı düzenlemiş, oradaki açıklamaları camiadan bazı isimlerin tepkisini çekmişti. Bu toplantının ardından ikinci başkan Abdurrahim Albayrak’a da büyük bir tepki oluşunca, Galatasaray’da Adnan Polat’ın döneminde başkan yardımcılığı yapan Yiğit Şardan üzerinde yeniden bir baskı oluştu. Uzun süredir seçime hazırlanan Abdurrahim Albayrak, başkan Mustafa Cengiz’in basın toplantısının ardından tepkilerden nasibini almıştı. Ekibini hazırlayan Albayrak, Yiğit Şardan’a birinci adamlık teklifiyle gitti.  Şardan’ın gelen büyük teveccühler üzerine ikna edildiği ileri sürüldü.

Şardan'ın listesinde hem daha önce Adnan Polat'la birlikte çalıştığı yol arkadaşları hem de Mustafa Cengiz'in mevcut listesindeki isimlerin olacağı iddia ediliyor. 

YİĞİT ŞARDAN KİMDİR?

1963 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokulu Bursa Özel İnal Ertekin’de, ortaokulu Galatasaray Lisesi’nde, liseyi Robert College’de, üniversiteyi ise İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği’nde okudu. 2004 yılında Güzel Sanatlar Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Yiğit Şardan; Güzel Sanatlar / Saatchi&Saatchi, MG Inıatıve, Content Media, Med Yapım Televizyon Yapımcılık, Ping, Coolshark, Netbook Media, Blab, Ideas Sports Marketing ve Spark Stratejik Planlama şirketlerinin ortağı.. Kendisi de milli bir sporcu olan Yiğit Şardan Galatasaray Spor Kulübü’nde başkan yardımcılığı, Basketbol Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen F1 Komitesi kurucu üyesi..

Şardan 2009-2011 yılları arasında Reklamcılar Derneği Başkanlığı yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0