Seçimlerde yeni bir aday daha: İbrahim Özdemir!

Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da camia gözünü Haziran ayında yapılacak seçimlere çevirdi. 12-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde adayların Divan Kurulu'na listelerini sunması beklenirken, yeni bir aday daha çıktı. Bir dönem Ulaştırma Bakanlığı, üç dönem de İstanbul Milletvekilliği yapan İbrahim Özdemir seçimlere katılacağını açıkladı.

Spor Arena'da yer alan habere göre; Galatasaray'da gerçekleştirilecek seçimli genel kurul için 5. başkan adayı İbrahim Özdemir oldu. 40 yıllık Galatasaray genel kurul üyesi olan İbrahim Özdemir, hafta içerisinde düzenlemeyi planladığı basın toplantısında yönetim ve diğer kurullarını açıklayacak. Özdemir, "Galatasaray’a güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum. Galatasaray’ın geleceği adına çıkardığımız reçeteler, çözüm formülleri ve projelerimizle göreve talibiz" ifadelerini kullandı.

İbrahim Özdemir, Cuma gününe kadar listesini Divan Kurulu Başkanlığına teslim edecek.

İBRAHİM ÖZDEMİR KİMDİR?

1949, Giresun doğumlu olan İbrahim Özdemir eğitim hayatında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. İş hayatında serbest mimar ve müteahhit olarak çalışan Özdemir, kısa bir süre sonra siyasete atıldı. 1983 tarihinde Turgut Özal’ın liderliğinde kurulan Anavatan Partisi’nin (ANAP) kurucu üyeleri arasında yer alan Özdemir, aynı yıl yapılan seçimlerde Anavatan Partisi'nden milletvekili olarak seçildi. Turgut Özal hükümetinde Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanlığı görevinde bulunduktan sonra 1987 yılı seçimlerinde yeniden milletvekili seçildi. 1989 yılında Yıldırım Akbulut'un kurmuş olduğu hükümette "Devlet Bakanı" olarak görev yapan Özdemir, 1991 yılında Mesut Yılmaz'ın kurduğu hükümette de "Ulaştırma Bakanı" olarak görev yaptı. 

Evli ve iki çocuğu bulunan Özdemir, iyi seviyede Fransızca bilmektedir. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0