Marcao'nun son talibi Zenit!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının içinde yer alan Galatasaray, bir yandan seçim süreciyle yoğun bir gündem yaşarken takımının yıldızları da teklifler gelmeye başladı. Gösterdiği performansla Avrupalı kulüplerin ilgisini çekmeye devam eden Marcao için son olarak Zenit'in ilgisi olduğu iddia edildi. 

Rus basınında yer alan habere göre; Rusya Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan Zenit yeni sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Sergey Semak yönetimindeki Rus ekibinin, tecrübeli savunmacısı Rakitskiy'nin yerine Marcao'yu transfer etmek istediği ve Brezilyalı oyuncunun menajeriyle ilk temasın sağlandığı iddia edildi. Galatasaray ile gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Marcao'nun bonservisi için 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğu belirtilen Zenit'in önümüzdeki günlerde bu teklifi resmileştireceği belirtildi. 

Haberde ayrıca Marcao'nun peşinde Zenit ile birlikte Lokomotiv Moskova'nın yanı sıra Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in de ilgisinin olduğu belirtildi. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0