Seçimin iptal kararı evlere gönderildi!

Galatasaray camiasında tabir-i caizse tüm dengeleri alt üst eden ve büyük bir çıkmaza doğru sürüklenen seçimin iptal kararı eşi benzeri görülmemiş bir uygulamaya sahne oldu. Mustafa Cengiz önderliğinde alınan seçimin erteleme kararı, imzalanması ve uygulama alınması için için yönetim kurulu üyelerinin evine gönderildi! 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da seçime çok kısa bir süre kalırken, yönetim dün 20:09'da seçimi iptal ettikleri kararı aldıklarını açıkladı. Tam kapanmada listelerin teslim edilmesinde sıkıntı oluşacağı ve 17 Mayıs sonrasındaki belirsizlik gerçekçe gösterilerek seçim iptal eden başkan Mustafa Cengiz ve kararı alan yöneticilere tepki büyük. Dün akşam kararın ardından yönetimden de istifalar gelirken, bu kararın nasıl alındığına yönelik detaylar ortaya çıktı. Başkan Mustafa Cengiz öncülüğünde bu karar yazılırken, diğer yöneticilerin imzalaması için de kararın evlere yolladığını öğrenildi. Ne yapacağı merakla beklenen Abdurrahim Albayrak da bu kararı imzaladı.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0