Muslera kabusu engelledi!

Denizli deplasmanından farklı galibiyetle dönerek şampiyonluk yarışını son maça taşıyan ve averajı da 2'ye düşüren Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera performansıyla takımını adeta ipten aldı. Terim'in öğrencileri her ne kadar sahadan 4 golle galip ayrılsa da Uruguaylı kaleci maçın ilk 20 dakikasında iki net fırsatta rakiplerine izin vermeyerek takımının kabus görmesini engelledi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, Denizlispor karşısında farklı kazandı ama ilk golü atmadan önce ev sahibi çok tehlikeli ataklar yarattı. Sarı-Kırmızılılar'da bu anlarda kaptan Fernando Muslera, kalesinde adeta devleşti. Denizli, Aslan'ın kalesinde özellikle sol taraftan ciddi ataklar geliştirdi. Burada da başrolü oynayan isim, Hasan Ayaroğlu'ydu. İlk 20 dakika içerisinde Hasan, sol kanattan iki kez Muslera'nın koruduğu kaleyi yokladı. Uruguaylı file bekçisi, yakın mesafeden gelen iki topu da kurtararak, mutlak golleri önledi. 

İkinci yarıda kalan bölümde sıkıntı yaşamayan deneyimli kaleci, arkadaşlarını da daha fazla gol atmaları adına motive ederek, hızlı oynamalarını istedi. Muslera, 90 dakikayı kalesine gelen 3 şutun 2'sini kurtararak tamamladı.  

FCN Blog Youtube kanalına konuk olan Burak Elmas röportajının yazılı halini ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0