Seçim zirvesinde gerginlik!

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde camianın önde gelenleri eski başkan Ünal Aysal’ın davetinde bir araya geldi ve kulüpteki sorunlar görüşüldü. Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'nun ortak listeyle girmesi söz konusu olurken, Elmas bu teklifi geri çevirdi. Toplantıda zaman zaman gerginlik söz konusu olurken, Burak Elmas toplantıdan erken ayrılan isim oldu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da önceki gün kritik bir toplantı yapıldı. Eski başkanlardan Ünal Aysal'ın otelindeki buluşmanın ana gündem maddesi Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu'nun ortak liste ile seçime girmesiydi. Mevcut yönetim ve Adnan Polat destekli Yiğit Şardan'ın başkanlığı kazanmasını istemeyen bu grubun çabası olumsuz sonuçlandı. Burak Elmas'ın, "Ben 44 kişiye söz verdim. 3 yıldır neredeydiniz?" ifadesi üzerine ortam gerildi. Yaşanan gerginlik sonrasında toplantıyı terk eden Elmas'ı kıdemli yöneticilerden Adnan Öztürk geri getirdi. 

Bu defa da söz Elmas'ın sarf ettiği, "Fatih Terim de Arda Turan da dükkanın sahibi.." cümlesine geldi. Kulübün ağabeyleri olarak bilinen isimlerin Elmas'a "Bu kulübün tek sahibi Ali Sami Yen" cevabını vermesi üzerine ortam bir kez daha gerildi. Yaşanan tartışmaların ardından Burak Elmas bu defa dönmemek üzere toplantıyı terk etti. Toplantıya katıldığı kişisel hesabından doğrulayan Elmas, birleşme çağrılarını kabul etmediğini ve seçime gireceğini bir kez daha deklare etti. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0