Aytaç'ın hedefi ilk 11'de olmak!

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde sözleşme imzaladığı Aytaç Kara yeni sezon hazırlıklarına herkesten önce başladı. Uzun süredir transferin resmiyet kazanmasını bekleyen 28 yaşındaki oyuncunun hedefi yeni sezonda ilk 11'in değişmez parçası olmak.. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Kasımpaşa'dan ayrılıp Galatasaray 'ın yolunu tutan Aytaç Kara, orta sahada rotasyon oyuncusu olacağı düşüncesine kesinlikle katılmıyor. 28 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılı takımda düzenli olarak ilk 11'de forma giyebilmek için, imzanın hemen ardından çalışmalara başladı. Takım sahaya indiğinde en hazır oyuncuların başında yer almayı hedefleyen Aytaç, orta alanda yaşanan ayrılıkların ardından formayı kapacağına ve Taylan'la beraber merkezde görev yapacağına inanıyor.

Sarı- Kırmızılı ekipte Gedson Fernandes, Etebo ve Belhanda gibi isimlerin ayrılığı sonrasında, orta sahada alternatif sayısı çok azaldı.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0