Kamp kadrosunda 4 yeni genç isim!

2021-2022 futbol sezonunun hazırlıklarına 14 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan Galatasaray'da çalışmaları yardımcı antrenör Selçuk İnan yönetirken, milli takımlarda olan oyuncuların yanı sıra izni devam eden isimler antrenmanda yer almayacak. Teknik direktör Fatih Terim'in daha önce verdiği rapor doğrultusunda yeni sezon kampında toplamda 9 genç oyuncu yer alacak. Bu isimlerden 4'ü ilk kez A takımla kampa gitme heyecanı yaşayacak. 

Kulüpten yapılan açıklamada "Yeni sezonun ilk çalışması için yarın bir araya gelecek olan takımımızda bir grup saat 08.30’da sponsor hastanemiz Liv Hospital’ın Vadi İstanbul’daki şubesinde sağlık kontrolünden geçecek. Diğer grubun katılacağı antrenman ise saat 10.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayacak. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki günün ikinci antrenmanı saat 17.00’de gerçekleştirilecek."  ifadelerine yer verildi. 

Galatasaray'ın yeni sezon kamp çalışmalarında geçtiğimiz sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Abdussamed Karnuçu, Işık Kaan Arslan, Berk Balaban, Emin Bayram, Erkan Süer ve Süleyman Luş gibi isimlerin yanı sıra bu sezon U19 takımıyla etkili bir performans sergileyen Bartuğ Elmaz, Eren Aydın gibi genç isimler de yer alacak. Geçtiğimiz sezonlarda genç oyuncuları yerinde izleyen ve akademi antrenörlerinden sık sık oyuncular hakkında rapor talep eden teknik direktör Fatih Terim ayrıca kamp kadrosuna Metehan Baltacı ve Sarper Çağlar'ın da eklenmesini talep etmişti. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0