Belhanda'nın menajerinden Galatasaray açıklaması!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon ortasında yönetimle yaşadığı sorun nedeniyle sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda'nın geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Yeni sezon öncesinde hiç bir takımla anlaşmayan Faslı yıldız oyuncu bir süredir özel çalışmalarını da İstanbul'da sürdürmeye devam ediyor. Galatasaray'ın yeniden anlaşacağı iddia edilen Belhanda'nın menajeri William D'avila konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray ’dan sezon ortasında olaylı bir şekilde ayrılan ve sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda hâlâ hiçbir kulübe imza atmadı. Sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra İstanbul dışına çıkmayan ve bireysel antrenmanlarına devam eden Faslı futbolcu Fatih Terim’in takımın başına geri dönmesini bekliyordu. Faslı yıldız oyuncunun menajeri William D’Avila da bu konuda hakkındaki soruları yanıtladı. Ünlü menajer Belhanda’nın geri dönüşüyle ilgili “Henüz değil. Her şey mümkün ama şu anda hiçbir şeyden emin değilim.” ifadelerini kullandı.

Belhanda’nın yeniden Galatasaray'a dönüp - dönmeyeceği konusundaki son karar teknik direktör Fatih Terim’in vereceği karara bağlı.. Tecrübeli oyuncu eski maaşında (yıllık 3.5 milyon Euro) ciddi oranda indirim yapmaya ve iki sezonluk sözleşme imzalamaya hazır. 

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkan oluşuyla birlikte basketbol şubesinde yaşanabilecek gelişmeler Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu. Yayını izlemeyi unutmayın. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0