Hazırlık maçında rakip Aris!

Yeni sezon hazırlıklarını milli takımlardaki oyuncularından yoksun olarak sürdüren Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde çalışmalarını Florya'da sürdürüyor. Yaklaşık 1 ay sonra Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın hazırlık maçındaki ikinci rakibi belli oldu. 

Gelecek sezon tarihte ilk kez düzenlenecek olan UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Yunanistan temsilcisi Aris, yaptığı resmi açıklamada yeni sezon öncesi Avusturya'da yapacağı hazırlık kampı sırasında 3 Temmuz 2021 tarihinde Galatasaray ile hazırlık maçında karşılaşacağını duyurdu.  Geçtiğimiz sezon Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezonda oynadığı 26 maçta 51 puan toplayarak ligi ikinci sırada tamamlayan Aris, 12 maçlık play-off turu sonrasında 64 puanla ligi 3. sırada tamamladı. 

Galatasaray sezonun ilk hazırlık maçında 27 Haziran günü Romanya Ligi ekiplerinden Dinamo Bükreş ile karşılaşacak. Bir süredir Antalya'da kamp yapan Rumen ekibiyle oynanacak karşılaşmanın Florya'da oynanması planlanıyor. 

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkan oluşuyla birlikte basketbol şubesinde yaşanabilecek gelişmeler Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu. Yayını izlemeyi unutmayın. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0