Bu gurur Fatih Terim'in!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon adeta şapkadan tavşan çıkartarak Türk futboluna kazandırdığı 3 genç oyuncu Avrupa Şampiyonası için milli takım kadrosunda yer alacak. Terim'in sezon içerisinde rotasyonda formayı verdiği ve geçen sene 3.Lig ekiplerinden Erzincanspor'da şans bulan Kerem Aktürkoğlu ise en büyük çıkışı yapan isimlerden.. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; EURO 2020'de mücadele edecek A milli takımımızın 26 kişilik kesinleşen kadrosunda yer alan 3 Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu, kendilerine güvenip forma veren hocaları Fatih Terim'i gururlandırdı.

Geçen sezon başı, orta saha transferinde yaşanan sıkıntı nedeniyle tecrübeli hocanın formayı verdiği ve uzun süre istikrarlı biçimde oynattığı Taylan, kariyerinde ilk kez A Milli Takım'a seçilmeyi başardı. Erzincanspor'dan sezon başı gelen Kerem Aktürkoğlu da Terim'in tanıdığı şansları iyi değerlendirip, performansı ve attığı gollerle Ay-Yıldızılı ekipte yer almayı başardı. Yine Fatih Terim'in, devre arasında ısrarla alınmasını istediği Halil Dervişoğlu, Sarı-Kırmızılılardaki formu, golleri, istekli görüntüsüyle Şenol Güneş'i etkiledi ve hücumdaki önemli alternatiflerinden biri haline geldi.

Bodrum'daki tatilini yarıda keserek Florya'ya gelen ve sözleşmesinin son gününde odasını boşaltan teknik direktör Fatih Terim'in 3 futbolcusuyla görüşüp tebrik ettiği ve EURO 2020'de başarılı olacaklarına inandığını aktardığı öğrenildi.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0